2011. május 30-án, hétfőn 18 óra 30 perces kezdettel a debreceni  Latinovits Kávézó vendége Bencze Attila lesz, aki a Körbetartozás című kötetét mutatja be. Az immáron háromkötetes szerzővel Papp Für János beszélget, akit nemrég ért az a megtiszteltetés, hogy a Magyar Írószövetség beválasztotta tagjai közé.
A kötet szerzője Bencze Attila, a Neo-transzilvanista Irodalmi Páholy elnöke, akinek életútját végigkísérve, a kulturális paletta több fokán is letette a voksát. Hiszen dalszövegeket és forgatókönyveket ír. 
Hogy kiknek, hogyan és miről ír Attila, azt meghagyjuk azok az embereknek, akik ellátogatnak a könyvbemutatóra.
Mindenkinek ajánljuk frissen megjelent „Körbetartozás” című kötetét, ami a maga könnyedségével, szókimondásával és az életről alkotott világszemléletével, talán a mai ember jellemrajra is lehet.
A Kecskeméti Lapok Kiadó pályázatot hirdetett Kárpát-medencei magyar fiatalok részére Az én hazám címmel. Ezt a címet viseli a Kiadó Harmadik évezred sorozatának negyedik kötete is, melyet a beérkezett írásokból és grafikákból szerkesztett kötetbe Mészáros László és Szőcs Géza. A felhívásra kiválóbbnál kiválóbb pályázatok érkeztek. Ezek közül is a legjobbnak ítélt pályamunkák alkotóit díjazta a pályázatot támogató szervezetek segítségével a szerkesztőség. Az elismeréseket a konferenciát követően, a Kisbugaci Csárdában rendezett ebéd után Mádl Ferenctől és feleségétől, valamint Orbán Viktortól vehette át a székelyudvarhelyi Bencze Attila.
Ez a könyvbemutató egyúttal tisztelgés is Mádl Ferenc nagysága előtt.