És igen! Végre megnyitotta kapuit Rúzsa Magdolna Hivatalos Oldala egy teljesen új külsővel! Az oldal használatához és leírásához olvass tovább!
Hosszú várakozás után elkészült Magdi hivatalos oldala! A megújult design mellett számos új alkalmazás is került az oldalra. Az oldal tökéletesen Google Chrome, Safari, Mozzilla böngészőkben működik.
Az oldal felső sorában vannak Magdi közösségi oldalainak és YouTube oldalának linkjei (hamarosan Magdinak saját YouTube oldalt szeretnének létrehozni, melyen az összes videoklipjét megtalálhatjátok, valamint "home" videóit is.
Az oldal galériája hamarosan teljesen megújul, és újabb képekkel is bővül.
Mostantól belehallgathattok Magdi lemezeibe, az Iránytűbe és az Ördögi Angyalba, ehhez nem kell mást tenni, csak rákattintani a "Letöltések" menüpontra, azon belül a "Zenére" és máris hallgathatjátok az albumokat (30 másodperces belehallgatós verzió). A "Magdiról" menüpontból is elérhetitek a lemezeket a "Diszkográfia" almenüben.
Ha valaki belehallgatna az albumokba, előbb kapcsolja ki a háttérzenét, amely az oldal tetején található a YouTube, Facebook és MySpace logok mellett. A zenéket Magdi válogatta, köztük meghallgathatjátok a "Mozi" című Presser Gábor feldolgozást vagy a Lajkó Félixszel előadott "Még azt mondják" című dalt (valamint a "Shook me all night long" AC/DC nótát, amit a megasztáros fiúkkal énekelt a Megasztár 5. nagydöntőjén). Az összes eddig megjelent "kislemez" dalai is fent vannak (Aprócska Blues, Hip Hop, Gabriel).
Kellemes szörfözést: www.rmfc.hu 
(Ne felejtsetek el visszatérni, úgyhogy addig is vegyetek fel a kedvencek közé)