Az Alizetics testszépítő és egészségmegőrző női torna franchise rendszerébe partnereket keres, Alizetics okleveles oktatói állás betöltésére, amely állással a közeljövőben oktatóink havonta, minimálisan megkereshetik a 100.000 – 150.000 forintos fizetést.
Követelmények:
1. Érettségi
2. Minimum 18. éves életkor
Sportmúlt vagy testnevelői, gyógytornászi, illetve edzői végzettség. Az élsportolói múlt kiemelkedően előnyt jelent.
Az oktatói oklevél megszerzéséhez szükséges elvégezni egy három hónapos kurzust, ami heti 3X3 órát vesz igénybe. Az oktatás ideje alatt gyakorlati és elméleti tanítás folyik.
Az Alizetics testszépítő és egészségmegőrző torna franchise rendszere lehetőséget biztosít, a hosszú távú együttműködésre és szakmai fejlődésre.
Az 1994-ben alapított Alizetics testszépítő és egészségmegőrző női torna, egy védjegyoltalom alatt álló, jogilag védett módszer, amelyet Szepesi Aliz kick-box Európa és többszörös magyar bajnok alapított és dolgozott ki.
Ez egy egyedülállóan magyar módszer.
Referenciáink: az elmúlt 17 év alatt több 1000 tanítvány ismerkedett meg ezzel a kiváló módszerrel, valamint 29 oktató végezte el ezt a képzést, amelyet jelenleg is tanítják.
Ennek a módszernek a segítségével jelenleg is sikeresen alakítják át a hölgyek testét.
Az oktatói képzéssel, illetve az állás betöltésével kapcsolatban jelentkezni lehet a 0630/597-0839-es telefonszámon valamint a benczeattila@yahoo.com e-mail címen.