Már most nagy erőfeszítéseket tesznek a legkisebb gyermekükért


A királyi családot sok kritika érte az elmúlt évtizedekben, legutóbbi Harry herceg bírálta a gyereknevelési elveket. Éppen ezért Katalin hercegné és Vilmos nagyon odafigyelnek a két kisebb gyermekükre – írja az elle.hu.

A szakértők szerint a házaspár számára nagyon fontos, hogy Lajos herceg a jövőben ne érezze magát elveszett léleknek. Ő a legkisebb a három gyermekük közül, emiatt távolabb van a tróntól, mint a testvérei. Így idővel könnyedén megjelenhet a kettős tartalék érzése. Katalin hercegné és Vilmos herceg éppen ezért már most megtesznek mindent azért, hogy ez ne történjen meg.

Az elmúlt évtizedekben sok testvér érezte magát mellőzve, ami miatt a szakértők a családon belüli gyermeknevelési elveket okolják. Legutóbb Harry herceg árulta el, borzalmas érzés volt számára Vilmos herceg tartalékaként felnőni. Annyira mély nyomott hagyott benne, hogy még a memoárjának is ezt a címet adta. Az információk szerint Margit hercegnőt szintén nyomasztotta a helyzet egész életében.

Tom Quinn, királyi szakértő elárulta Katalin hercegné és Vilmos herceg tanultak a múltbéli hibákból, és mindent elkövetnek, hogy Lajos herceg ne legyen kettős tartalék. Éppen ezért lesz ott a koronázáson a testvéreivel.

Úgy gondolom, hogy óriási erőfeszítéseket tesznek azért, hogy Lajos herceg ne érezze magát elveszett léleknek.

Egy másik szakértő pedig elárulta, hogy a házaspár részben ezért közvetíti az összetartó család képét a világ felé. A gyerekek egyformán szerepelnek, és egyik sem marad ki semmiből. Fontos számukra, hogy megmutassák, ők egy család.