Egy 76 éves férfi vezette azt az autót, mellyel L.L. Junior kisfiát halálra gázolták szombaton. Az idős sofőr teljesen összeomlott a történtek után.
Felfoghatatlan tragédia érte L.L. Juniort és volt párját, H. Csillát - közös gyermekeik közül a hároméves Dávidkát szombat délután elgázolta egy autó a XIV. kerületi Vezér és Füredi út találkozásánál. A gyermek életéért közel egy órán át küzdöttek a mentők, sajnos mindhiába - már nem tudták megmenteni az életét.

A tragédia után a Bors felkereste az idős férfit, aki a balesetező autót vezette. A lap szerint a 76 éves nyugdíjas F. Tamást kínozza a lelkiismerete, pedig biztos, hogy minden szabályt betartva haladt az úton akkor. Mindezt a rendőrség hivatalosan is megerősítette a Borsnak - közölték: nem merült fel ittas vezetés gyanúja. A férfi, aki feleségével utazott az autóban, ennek ellenére nem tud megbocsátani magának. A lap úgy tudja, a házaspár aznap indult volna Törökországba, ám a tragédia miatt lemondták a nyaralást.

Juniornak szombaton két vidéki fellépése és egy fővárosi, zárt körű koncertje is lett volna, éppen úton volt, amikor értesült a balesetről, és azonnal visszafordult. Minden fellépését lemondta, és nagy kérdés, egyáltalán mikor lesz újra olyan állapotban, hogy színpadra álljon. A rapper korábban hét évig élt együtt Csillával, két közös gyermekük, Laci és Dávid örökre összekötötte őket, bár Junior 2016 elején új életet kezdett Körtvélyessy Kingával.

– Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt. Még nem... Annyira hihetetlen, olyan, mintha egy rémálomban lennék, és csak azt várom, hogy mikor ébredek fel – mondta megtörten a Blikknek a zenész.

A kisfiú tragikus halála L.L. Junior zenésztársait is sokkolta, többen az interneten is biztosították együttérzésükről a zenészt.

– Egyszerűen nem fogom fel, hogyan történhetett ez. Azt mesélték, Dávid kiszaladt az útra, pedig okos fiú volt, tudta, hogy nem szabad. Sorra kapom az üzeneteket és a hívásokat, a részvétnyilvánításokat, de meghallgatni sem tudom ezeket, ilyen egyszerűen nem történhet meg – fogalmazott L.L. Junior.