Az énekesnő az Instagramon válaszolt egy kritikus bejegyzésre.
Ariana Grande korunk egyik legsikeresebb slágergyárosa, fantasztikus hangjáért emberek százmilliói rajonganak világszerte. A People magazin szúrta ki, hogy egy, a zenéjét egyébként kedvelő Instagram-felhasználó mégis kétségbe vonta az énekesnő hangi adottságait, és egy koncertfelvétel mellé kritikus aláírást mellékelt.

„Autotune-nak hangzik, valószínűleg nem is élő. Mármint, nagyszerű énekes vagy, imádom a hangodat és a számaidat, de ez nem hangzik élőnek" - írta távoli üzenetében. Fogalmazása ellenére sem tiszta, hogy valóban fel szerette volna hívni a sztár figyelmét magára, vagy sem, de előbbi esetben sikerrel járt: Grande ugyanis vette a fáradtságot, hogy egy hosszú kommentben tegye helyre a kétkedő rajongót.

„Haver, minden tisztelettel, de ugyanezt meg tudnám neked csinálni a nappalidban, bármiféle hangkeverés vagy rásegítés nélkül" - írta. „Meg tudnám csinálni a Broadwayen is (meg is tettem). Meg tudom csinálni a zuhany alatt. A kocsiban. Ez az én adottságom, emiatt tartok itt. Esténként eléneklek 30+ számot, minden egyes szót. Ezt csinálom, hagyjál ragyogni" - fejezte be mondandóját. Feltehetőleg azért értékelte a srác tiszteletteljes hangnemben megfogalmazott meglátását, ugyanis hozzászólását három szívecskével zárta. Minden jó, ha a vége jó.