A rendező az Arte csatornának nyilatkozott: családjával Franciaországba költözik. Na sírva nem fogunk fakadni az biztos. 
Persze nem megy ez neki normálisan, csendben, csak hazudozva, köpködve, acsarkodva és eddigi hazáját külföldön gyalázva.

Így ismételgette az ellenzék hazug mantráját egy német nyelvű tévécsatornában:
“Idén Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, hogy választási győzelme esetén ütni fog a bosszú órája. A miniszterelnök a saját országának állampolgárait fenyegeti. Ez őrület itt, az Európai Unió szívében”
Persze azért csak találtunk a vinnyogva hisztizésen kívül valós okot is a költözésre. Ugyanis elmondta,
a megszűnő támogatások és az állandó adó ellenőrzések miatt megy külföldre.
Azaz magyarul, kevesli az ingyen pénzt, amit az általa is minden módon gyalázott magyar kormánytól kap. Az pedig külön problémája, hogy nem tud úgy játszani, lopni, csalni, az adóval, ahogyan neki tetszene, mert olyan szörnyűségek történnek vele, mint adóellenőrzés.


Elmondása szerint egyénként a hazai színházi szcéna hátat fordított neki.

Lefordítjuk ezt is: már kevésbé “díjazzák” az a művészetnek hazudott tehetségtelen szart, amit eddig is csináltak.

Így folytatta siralmát:

“Egyedül érzem magam, pont egy olyan időszakban, amikor szolidaritásra és támogatásra lenne szükségem. Számomra nem maradt más, csak az emigráció”

Schilling Árpádékkal az a baj, hogy ha eldugul a pénzcsatorna, ha az állam nevű fejőstehént kicsapják a legelőre, ha az éltető tőgyekhez nem férhetnek hozzá, vagy legalábbis az esélye felvillan, hogy az esti fejésnél nem ülhetnek a kisszékre, akkor azonnal egyedül érzik magukat. Egyedül érzik magukat, mert piaci alapon nem tudnak megélni. Mert még véletlenül sem fordulhat elő, hogy a nézőtéren hahotázó infantilis szerencsétlenek közül egyetlenegy is belenyúlna a zsebébe, és mecénásként megmentené a Krétakört.

Takarodjatok innen és soha többé ne lássuk egyikőtöket sem! Sőt javasoljuk, hogy minél több elvtáratokat győzzetek meg, hogy nekik is ez a legjobb döntés és az egész neoliberális elit húzzon a picsába innen.