A harmonikus Nap-Jupiter rezgések a hét végén optimista, bizakodó hangulatról gondoskodnak: ebben az időszakban könnyen megy a meggyőzés, jó hírekre, előnyös ajánlatokra számíthatunk, szellemi termékeinkkel kiállhatunk a nyilvánosság elé, ráadásul könnyen elnyerjük partnerünk, főnökeink vagy befolyásos személyek bizalmát. 
A bolygók utazási, hivatalos és jogi ügyekben is kedvező fordulatról gondoskodnak. A kapcsolatépítés, a társkeresés és a hálózatépítés kifizetődik, most érdemes protektorokat, támogatókat keresnünk, kipróbálni a nyereményjátékokat, vagy olyan embereket szerződtetnünk, akik ügyesen képviselhetik érdekeinket. Kifizetődő lehet kapcsolatokat, szövetségeket kiépíteni azokkal, akik számunkra fontosak lehetnek. 

Kos (03. 21-04. 20.) A csillagok sikeres médiaszereplést ígérnek, és ha vonzódsz egy befolyásos pasihoz, aki gyakran utazik külföldre, ne lepődj meg, ha házassági ajánlatot kapsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Vagyonod gyarapodik, előnyös feltételekkel helyezkedhetsz el, és ha beházasodsz szeretőd családjába, talán még a párod cégének vezetésében is helyet kapsz.  

Ikrek (05. 21-06. 21.) PR-szakemberként előnyt jelent jó kommunikációs készséged, házasságodat sikerül biztos mederbe terelned, és a trónörökösre sem kell már sokat várnod.  

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet a távmunka tökéletes megoldás lehet számodra, nem fogsz olyan hamar előrejutni a cégnél, és jóval kevesebbet fogsz keresni, mint aki mindig szem előtt van.  

Oroszlán (07. 23-08. 23) Mivel az életben a legfontosabb dolog a megfelelő emberekkel lenni ismeretségben, ma akad valaki, aki mindent megtesz azért, hogy együtt mutatkozzon veled.
Szűz (08. 24-09. 23.) Házasságod vagy párkapcsolatod üzleti vonatkozásai nagyon kecsegtetőek, és ha olyan ajánlatot kapsz, amely javíthat anyagi helyzeteden, ragadd meg.  

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sikeres vizsgát ünnepelhetsz, de ha világot akarsz látni, felkeresheted külföldön élő barátodat, aki legalább eltereli gondolataidat zűrzavaros kapcsolatodról. 

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha főnököd vagy egyik üzletfeled csodálatos szerelmi művészete úgy elkábít, hogy kettőig sem tudsz számolni, vigyázz, mert könnyen függőségbe kerülhetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megborzonghatsz arra a gondolatra, hogy egyik pártfogódnak vagy a párodnak milyen félelmetesen nagy a befolyása, még ha ezt a te érdekedben használja is fel.  

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy egy munkahelyi viszony nem minden, de egészen biztosan a helyes irányba vezető lépés a szakmai felemelkedés és a magasabb jövedelem esetében.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha külföldön akarsz tanulni, nyújts be ösztöndíjkérelmet, ha pedig esküvő lesz és cégegyesülés is, üzleti szempontból előnyös lenne e kettőt összekötni. 

Halak (02. 20-03. 20.) Életed párja vagy rokonaid valamilyen szempontból hasznot hoznak számodra, és ha felajánlanak egy szép nyereséget ígérő befektetést, azonnal csapj le rá.