A kihajtás okozott gondot. Akár egy órát is vesztegelhettek ott autók.
Ahogy az ünnepek környékén szokásos, ma (szombat) is megtelt a győri nagy Tesco parkolója. A kihajtás okozott gondot. Akár egy órát is vesztegelhettek ott autók.

A tumultus oka az, hogy a többség a 83-as főútra Ménfőcsanak felé akar kikanyarodni. Az odavezető egy sáv viszont megtelik a parkoló és a főút között. Így még azok sem tudják elhagyni a parkolót, akik a város felé szeretnének menni, noha az ő két sávjuk szabad. Valószínű,  a megoldás az lenne, ha Csanak felé lenne két sáv, a város felé pedig egy. 

Gondolom ez kocsiszámlálással alá lehet támasztani. Érdemes lesz megkérdezni az illetékeseket is, terveznek-e valami megoldást. Már csak azért is, mert aki nem bírta a gyűrődést a sor végén, keresett megoldást. Már amennyire megoldásnak lehet nevezni, hogy feldobattak a járdásra a buszmegállónál és a Decathlon felé vezető gyalogúton távoztak.

A sportáruháznál aztán szembesülhettek vele, hogy újabb járdaszegélyeket kellet megugraniuk, fel és le. Koppantak is a kipufogók. Valami európai megoldás kellene.

Kisalföld.hu