4 és fél év börtönt kapott a férfi aki telefonált, ezért elgázolta az 57 éves nőt. A kamionos nem vette észre, hogy a lámpa pirosra váltott.
Paul Metcalfe a bíróság elé állt, a bíró nem volt kíméletes, 4 és fél év börtönre ítélte a 26 éves kamionost. A férfi Manchesterben gázolt halálra egy 57 éves nagymamát, aki barátnőjébe karolva szabályosan ment át a zebrán.

A sofőr azonban nem figyelt, mert telefonált. Nem vette észre, hogy a lámpa zöldre váltott, nem fékezett és nem állt meg, hanem továbbhajtott ekkor történt a tragikus baleset. A kórházban dolgozó nagymama nem halt meg egyből, de olyan súlyos sérülései lettek, hogy nem volt esélye a túlélésre. Barátnője, aki mellette volt, szintén súlyosan sérült, ő életben maradt, ám soha nem gyógyult fel teljesen. Azt mondja mielőtt a zebrára léptek, megnyomták a gombot. Amikor a lámpa zöldre váltott elindultak a túloldalra, ám innentől kezdve semmire sem emlékszik, elsötétült a világ, számára a mai napig az a következő kép, hogy a kórházi ágyán tért magához - írja a DailyMail.

Máját ígérte a kislányának, de a műtét előtt elszökött

A legális elefántcsont-kereskedelmet is felszámolnák Afrikában

Rákkeltő vegyületeket szabadíthat fel a grönlandi jég olvadása

Holtan találták üdülővárosi otthonában a feltűnően csinos, szőke anyukát

Ezért került rácsok mögé egy galamb Indiában, 3 fegyveres őrzi