A fiatal párnak egész mást ígért az utazási iroda, mint amit kaptak. Emeletes helyett egy kisbusszal utaztak és csodaszép apartman helyett egy konyhában aludtak Olaszországban.
A fiatalember és barátnője állítja: a kazincbarcikai utazási iroda sorra vágja át a nyaralókat. Igényes szállásra, kényelmes fekvőhelyre és komfortos buszra számítottak a pénzükért. Csakhogy hálószoba helyett a konyhában, matracon aludtak, az emeletes busz helyett egy 20 fős busz érkezett, illetve az olasz városban is több órát vártak egy-egy program kezdetéig.

"A barátnőmmel előre átutaltuk az olaszországi utazás árát, de úgy éreztük magunkat, mintha a legjobb átverésekről forgatnának filmet.

A problémák már az indulásnál kezdődtek: a komfortos emeletes busz helyett két régi típusú utazóbuszt küldtek. Olaszországba érve kiderült, hogy nincs szállásunk. 4-5 óra várakozás és telefonálgatás után végül lett, egy szintén a mi buszunkon utazó budapesti párral. Így az utazás papírján ígért háromcsillagos apartmanban, közös megegyezés alapján, mi a konyhában aludtunk a földön – mondta a fiatalember.

Az olasz út később sem a szervezettségről szólt, órákat vártak a programokra, egyes étkezések elmaradtak, ezért panaszt nyújtottak be és visszakérték a pénzt. Az utazási iroda arra hivatkozott, hogy ők mindent megrendeltek és leszerveztek, arról nem tehetnek, hogy ezt kapták. Az apartman pedig „így működik az olaszoknál”.

"Mi összesen 80 ezer forintot fizettünk, hetekig tartó könyörgés árán ennek a felét a napokban elutalták" - mondta a férfi a Blikknek.

17 év után derült ki, hogy megerőszakolta majd megfojtotta a kiskunfélegyházi nőt

Egykori katonák és volt légiósok között is keresik a körúti robbantót

Elájult a Frankfurt-Budapest járat pilótája

De durva: fejbe lőtte a húgát mert keresztény férfit szeretett

Pintér: kiváló a magyar-amerikai belügyi együttműködés