Egy nappal a második elnökjelölti vita előtt kiszivárgott egy hanganyag Donald Trumpról, ahol vállalhatatlanul nyilatkozik meg a nőkről. Az eset óta folyamatosan vonják vissza támogatásukat befolyásos és kevésbé befolyásos republikánus politikusok. Most nagyon úgy néz ki, hogy Donald Trumpból soha az életben nem lesz amerikai elnök.
Egyre többen veszik biztosra, hogy Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje költözhet a Fehér Házba, miután Donald Trump kampánya kártyavárként omlott össze egy pénteken kiszivárgott 11 éves hangfelvétel miatt, amelyben a republikánus elnökjelölt vállalhatatlanul beszél a nőkről, például arról, hogyan akart egy házas nőt szexre kényszeríteni, de azt is elmeséli, hogy mit csinál, amikor meglát egy szőke nőt.

Az undorító megnyilvánulás kiszivárgása után már a republikánus képviselők is inkább Clintonra szavaznak, vagy legalábbis arra buzdítanak, hogy ne Trumpra adják le a választók a voksot. Itt egy frissülő lista, hogy kik hátráltak ki, köztük van például a 2008-as jelölt, John McCain szenátor is, aki ugyan nem fog Hillary Clintonra szavazni, de az biztos, hogy republikánus jelöltre sem. Akik hiányoznak még a listáról: Ted Cruz, aki szintén indult a posztért és csak nagy nehezen állt be Trump mögé, de nem jelezte még elhatárolódását Marco Rubio és Paul Ryan sem.

Ha ez nem lenne elég

A Politico által megkérdezett republikánusok szerint egyébként akkor is igen nagy bajban lenne Trump, ha nem következett volna be ez a katasztrófa: nagyjából naponta változtatják a Trump Tower-i kampányszakemberek a stratégiát, de igazából mindegy, hogy mit mondanak, mert az elmúlt egy évben senkinek sem sikerült megszelídítenie a jelöltet, aki, minit valami elszabadult hajóágyú össze-vissza beszél és hibát hibára halmoz.

Habony Árpád legyen a talpán az a spin doktor, aki ezek után a fiaskók után képes egy vállalható elnökjelöltet kiállítani a ma esti elnökjelölti vitára, amire, ha minden igaz, a megszokott formáját hozza majd Trump, azaz egyáltalán nem készül rá.

És, hogy otthagyja-e a versenyt? Ez még csak szóba sem kerülhet, ahogy Trump mondta "0 százalék a kihátrálás esélye". Ilyen felfokozott helyzetben bizonyára egy nagyon izgalmas vitának nézünk ma elében és kíváncsian várjuk, hogy védekezik majd a republikánus elnökjelölt.

A tudósok már képesek rá, hogy feltámasszák a gyapjas mamutokat, és meg is teszik

Ököllel esett az idős tanárnak, mert az rászólt az órán - videó

Terrortámadás Oroszországban! Láncfűrésszel és baltával támadtak egy bevásárlóközpontban!

Bezárt a bazár: a baloldal és a piacgazdaság

6% igen egy dél-brazíliai népszavazáson: a fehérek el akarnak szakadni a sokszínű Brazíliától