Újabb felvételek a Teréz körúti robbantóról! Egy kerékpárost is keres az ügyészség!
Újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Központi Nyomozó Főügyészség a feltételezett Teréz körúti robbantóról. Az elkövető beazonosításához pedig továbbra is kérik a lakosság közreműködését – írta közleményében Keresztes Imre, a főügyészség vezetője.

Ismert, a Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A főügyészség szombat este közölte, hogy az egy héttel ezelőtti, Teréz körúton történt robbantás egyelőre ismeretlen személyazonosságú, vélt elkövetőjéről azonosításra alkalmas újabb fénykép- és videófelvételekkel rendelkezik. Kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyével, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06/80-620-107 számon, vagy a „Telefontanú” 06/80-555-111 zöld számán.

Hozzátették: ez megtehető a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén is, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél. Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek 10 millió forint díjat tűzött ki, a bejelentő személyét pedig bizalmasan kezelik – áll a közleményben, amelyben  kérik továbbá a közzétett képek egyikén látható kerékpáros jelentkezését is, aki a robbantást megelőzően elhaladt a helyszínen.