Két kiszivárgott e-mail felfedte, hogy Hillary Clinton egyik legszorosabb szövetségese űrháborúkról, UFO-król és földönkívüliekről beszél Edgar Mitchell egykori asztronautával, aki hitt az idegenekben, mindössze néhány hónappal azt megelőzően, hogy a NASA volt űrhajósa meghalt.
A Julian Assange által 2006-ban alapított WikiLeaks weboldal két olyan e-mailt hozott nyilvánosságra, melyeket John Podesta, Hillary Clinton választási kampányának korábbi vezetője kapott Edgar Mitchelltől, az Apollo 14 egyik asztronautájától, aki a hatodik ember volt, aki a Holdon sétált, még 2015 januárjában és augusztusában. (1)(2)

Az augusztusi e-mailből úgy tűnik, hogy Mitchell és Podesta jó kapcsolatban voltak, és az látszik, hogy egy Skype beszélgetést szándékoztak folytatni látszólag az űrháború potenciális kitörésének veszélyéről.

Mitchell figyelmeztette Podestát, hogy a földönkívüli intelligencia “nem fogja eltűrni a katonai erőszak semmilyen formáját a Földön, vagy az űrben.

Azonban az ezzel kapcsolatos nyilvánvaló intoleranciájuk ellenére Mitchell erőszakmentesnek írja le ezt a földönkívüli intelligenciát.

Mitchell, aki a fegyverek űrbe telepítését megakadályozó szerződésen dolgozott ezt írta: “Vitathatatlanul közelebb állunk egy háborúhoz az űrben, mint valaha. A legtöbb Föld körül keringő műhold az Egyesült Államokhoz, Kínához és Oroszországhoz tartozik. És a műhold-ellenes fegyverek legutóbbi tesztjei pont, hogy nem enyhítenek ezen az ijesztő tényezőn.

Ez úgy hangzik, mint egy science-fiction, de a valós világ csillagok háborújának lehetősége nagyon is igazi.
A e-mailben több online cikk elérhetőségét is elküldte, melyek az űrháború lehetőségéről szóltak.

Mitchell leírta, hogy a helyettes védelmi miniszter Robert O. Work a Kongresszus előtt beszélt az űrháborúról tavaly nyáron, és Barack Obama 5 milliárd dollárt kért űrvédelemre 2016-ban.

Azt írta: “Gondoljuk egy pillanatra végig, hogy mit csinálnak a műholdak. A GPS, a megfigyelés és a kommunikáció mind tőlük függenek. És a Scientific American megjegyzi, hogy a műholdakat rakéták nélkül is működésképtelenné lehet tenni. Egyszerűen elég, ha csak lefújják a lencséiket vagy letörik az antennáikat.

A 2015 januári e-mailben Mitchell részletesen leírja, hogy a Vatikán tudatában van a földönkívüli intelligenciának, amely nem tűr semmilyen erőszakot, és nem nézne el egy újabb világháborút.

Mitchell megemlíti a nullponti energiát, melyet a földönkívüli intelligencia a Föld rendelkezésére bocsátana, hogy ezzel segítsenek bennünket.