Már három tárgyalást tartottak a megismételt eljárásban a szigetszentmiklósi szülők ügyében – tudta meg a Bors. Ismeretes: K. Rudolfot és párját, H. Andreát korábban azzal vádolták, hogy éveken át szexuálisan kihasználták gyermekeiket, patkányt, bogarakat etettek velük, bántalmazták, súlyosan elhanyagolták őket.
A bíróság a szexuális erőszak ügyében felmentette és szabadlábra helyezte a két évet előzetes letartóztatásban töltött szülőket, ám az ítélőtábla döntése alapján most egy megismételt eljárás zajlik ellenük a Fővárosi Törvényszéken. A Bors úgy értesült: a pár jogászt váltott, egy ismert ügyvéd képviseli őket a zárt ajtók mögött zajló, megismételt eljárásban. A család egyik ismerőse szerint a szabadlábon lévő szülőket továbbra is atrocitások érik, ezek ügyében feljelentés is született.

A szülők korábban interjút adtak a Borsnak, az apa akkor úgy fogalmazott: nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a gyerekek azért vallottak rájuk, mert jobb körülmények közé akartak ke­rülni, ahol több dolgot megkapnak, mint tőlük. Az interjúban K. Rudolf azt is mondta: szabadulása óta egy pillanatig sem érzi magát biztonságban. Forrásunk szerint az új eljárásban márciusra várható ítélet.

A túl sok munkával járó stressz miatt kapott amnéziát egy asszony

Agyonlőtte magát egy hároméves fiú az Egyesült Államokban

Tragédia a magyaroknak, hogy nincs Népszabadság - a Simicska-média felkarolja az elvtársakat

Egy dán pszichológus megállapításai avagy a muszlim beltenyészet

Zsirinovszkij: Amerika Trump és az atomháború közt választhat