“….Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként 2009 februárjában a „sajtószabadság védelmében” történetesen a Magyar Hírlap bojkottjára – és lényegében teljes gazdasági ellehetetlenítésére – szólított fel. Kormányfőként megtiltotta az állami intézményeknek és vállalatoknak, hogy a Magyar Hírlapra előfizessenek, megtiltotta, hogy az állami vállalatok abban hirdessenek. Egy másik, a szocialisták által állított miniszterelnök, Medgyessy Péter – amikor Orbán Viktor 2002-ben a baloldallal kicsit elfogult köztévé miatt egyenrangú köztévét követelt a jobboldal számára is – azt felelte: „aki saját tévét akar, vegyen magának”……”
Hiába hullik le a lepel, nincs aki észrevegye “odaát”, emlékezzen mindezekre. Mintha mindez soha meg sem történt volna. Ez a Népszabadság hisztéria olyan hangos a balliberáltaknál, hogy elnyom mindent, ami volt, mindent, ahogyan is volt annak idején azokkal, mit is csináltak azok arcpirulás nélkül, akik most a leghangosabbak, a legtöbb hazugságot hordják össze.

Az ATV és társai pedig asszisztálnak ezekhez a hazugságokhoz, elhallgatásokhoz. Náluk ezt jelenti a média szabadsága. Ezeket a tényeket senki, soha nem fűzi hozzá azokhoz a brüsszeli feljelentgetésekhez. Gratulálunk, megmutatták, milyen is a magyar balliberáltak társasága. Ismét megmutatták, hogy soha se felejtsük el!!

11 ukrán tengerészt vádolnak terroristák támogatásával

Kiskorúakkal öletné az európaiakat az Iszlám Állam

Az ENSZ nem szól bele az országok belügyeibe, csak mégis

Áder: néhány évtized maradt a globális vízválság megelőzésére

Nem csak Magyarország miatt nem működik a kvóta, mondja a volt ET-elnök