Éveken keresztül molesztálta a bent lakó kiskamaszokat az igazgató - állítja a nevelőotthon két egykori lakója. Az ügyben másodszorra nyomoznak, a korábbit lezárták. Az igazgató közben rangos elismerésben részesült.

A most 22 éves Julián az RTL Klub Házon kívül című műsorában mesélt az állítólag átélt borzalmakról. A fiú szeptemberben feljelentést tett a rendőrségen. Julián szerint nem ő volt az egyetlen, akivel a környéken ismert és köztiszteletben álló, a településen díszpolgárrá is avatott intézményvezető szexet kért.

Julián állítása szerint a férfi először akkor zaklatta, amikor 13 éves lett.

"Bementem az irodájába, kulcsra zárta az ajtót. Odajött mellém, benyúlt a pólómba, simogatott, és fogta a kezemet és rárakta a nemi szervére. Én lesütött szemekkel a földet bámultam, és csináltam, amit ő akart – idézte fel Julián a történteket és azt is mondta, hogy 4 évig, amíg a viszony tartott, senkinek sem beszélt erről, mert azt gondolta, úgysem hinnének neki. Julián közben drogozni kezdett, de az igazgató segített neki: eljuttatta egy külföldi táborba, és a saját autóján tanítgatta vezetni a kamaszt.

Az igazgató az RTL Klub információi szerint több évtizede vezeti a gyermekotthont. Elismert szakember, aki rangos pedagógiai elismerést is kapott.

"Egy félárva gyerek odajött hozzám. Azt mesélte, hogy amikor bent járt nála, simogatni kezdte, és belenyúlt a nadrágjába. A fiú azt kérdezte tőlem, hogy ez normális-e – mondta egy volt nevelő, aki ezután feljelentést tett 2011-ben. A zsaruk nyomoztak, de ahogy az egykori érintettek mondják, a gyerekek sorra vonták vissza a vallomásukat, így befejezték a vizsgálatot. Most újra vizsgálat indult ismeretlen tettes ellen.

Vélhetően a No Borders bujtogatta a migránsokat

Ismét bizalmas adatokat loptak el NSA-től

A londoni magyarok keményen visszavágtak a keménykedő brit belügyminiszternek

Rendszeresen megerőszakolta a gyerekeket a 13 éves

El sem tudood képzelni, hogy hol csaptak le most a terroristák