Emberölés kísérlete miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy szentendrei férfit, aki válogatott módszerekkel akarta meggyilkolni idős édesanyját.
A 60 éves férfi szerdán a délelőtti órákban veszekedni kezdett édesanyjával, annak kisoroszi családi házában. Az idős nő az ágyban feküdt, amikor a férfi mellé térdelt és egy pulóvert szorított az arcára. A nő nem kapott levegőt, védekezni próbált, erre a fia letette a pulóvert. Ezt követően viszont felvette az ágyon lévő plédet, és azt szorította az anyja nyakára, miközben folyamatosan szidta a nőt. Nemsokára elengedte a ziháló asszonyt, de a szomszéd szobából még mindig őt szidta. Néhány perc múlva visszament, és újra fojtogatni kezdte a nőt - előbb a pulóverrel, aztán a pléddel. Pár perc után azonban kiment a szobából - írja a police.hu.

A szentendrei rendőrök a férfit a bűncselekmény elkövetésének helyszínen elfogták. Előállították a Szentendrei Rendőrkapitányságra, majd a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették.

Nem figyelt, milliókért rendelt reklámot a Google-tól

A viharos szakítás után így teljesít a Lipóti és a Cserpes

Kirúgták a magyar papot hivatásából, mert gyerekeket molesztálhatott 

Autóba rejtett bombát robbantottak a rendőrség épülete előtt Isztambulban

Antonio Guterrest jelölték ENSZ-főtitkárnak