Állítólag még a mellrák ellen is hatásos
Egy több mint ezer éves buddhista szentély meztelen női mellekel dekorálva Japánban. Ez nem szokásos ott, ahol a nők sokáig be sem léphettek a szent pagodákba! Ám ma már más időket élünk.

Ez az anyaság szimbóluma- magyarázza a fő bonc, aki már több mint negyven éve irányítja a pagoda vallási életét Oszaka közelében Japánban.

Egy orvos honosította meg a meztelen mellek imádását az ősi kolostorban. Egy betege mellrákban szenvedett, és érte mondott imát. A beteg meggyógyult és azóta szokás, hogy sokan itt imádkoznak a betegség szerencsés kimeneteléért. Kudoyama fő bonca egyáltalán nem találja különösnek a meztelen mellek látványát.

Kínából érkezett egy buddhista szerzetes Japánba a IX-ik században. Kolostor várost alapított a közelben. Csakhogy ide az asszonyok nem léphettek be! Ezért hozták létre a Kudoyama pagodát, hogy a nők ott imádkozhassanak. Ott élt a Kínából érkezett buddhista szerzetes édesanyja is. Annyira tisztelte az édesanyját a szerzetes, hogy kilencszer tette meg a 24 kilométeres távot a nők kolostoráig, csak azért, hogy láthassa az édesanyját! Ma pedig sok fiatal fel sem hívja az édesanyját annak születésnapján!- elmélkedik a veterán szerzetes, akinek kolostorában a melleket is imádják Japánban.