Díjat is kapott bátorságáért az a három brit nyugdíjas, akik bámulatos módon leszereltek egy ereje teljében levő férfi rablót, és leszorították, majd ráültek, amíg meg nem érkezett a rendőrség.
Bátorságukért díjat kaptak pénteken a rendőrségtől a három muskétásként elhíresült hősök, Peter Mueller, Adly Gorrafa és Sheila Gorrafa. Mindhárman túl vannak már a 70-en, de korukat meghazudtoló vehemenciával vetették magukat a támadóra, aki egy zsáknyi ékszert próbált kicsempészni egy nemrég elhunyt lakásából. A nyugdíjasok az elhunyt távoli rokonai voltak, így a rabló nem tudhatta, hogy  három harcias rokon várja őt a megüresedett lakásban – írja az Independent.

“Mikor kinyitottam az ajtót a hát közepén, ott állt a rabló, kezében egy zsákkal. Nagyon meglepődött, mikor meglátott” – mesélte később a rendőrségnek a trió legfiatalabb tagja, Mueller.


“Megpróbált elszaladni a zsákkal, de amikor mellénk ért, megállítottuk. Amikor megláttam, elöntött az adrenalin, és együtt letepertük a földre. Én 70 éves vagyok, egy 78 és egy 81 éves volt velem. A súlyunknak köszönhetjük, hogy nem tudott elmenekülni” – magyarázta a fantasztikus leteperés körülményeit.

Amikor a rendőrség kiérkezett a házhoz, kiderült, hogy a rablót már másfél éve keresik, így 27 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Merényletet kísérelhettek meg Kadirov ellen

A brüsszeli kutyák közölték, nem igazán érdekli őket a népakarat

Menekültek: fontos bejelentést tett Szijjártó

Ennyien vagyunk!

Nem szavaztak még ennyien a Fideszre