Como városa kitiltott tizenegy olasz és svájci aktivistát a településről, akik mind a "No Borders" nevű szervezet tagjai.
A Soros György által pénzelt álcivil szervezet aktivistáiból elege lett az olasz-svájci határ közelében fekvő Como városának, és kitiltották őket a településről. Négyen közülük svájciak, a többiek pedig helyiek. A kitiltott aktivisták zöme egy évig be sem teheti a lábát a városba.

Como nagyon kedvelt úti célja a turistáknak, azonban az utóbbi időben az egyre több odaérkező migráns rossz fényt vetett a városra. A bevándorlók lázadoznak, ellepik a pályaudvart, valamint egyre több grafiti jelent meg a falakon.

A helyzetet tovább rontotta, amikor megjelentek Soros aktivistái, akik hátráltatták a rendfenntartást, illetve hergelték a migránsokat, hogy lázadjanak fel a körülmények ellen. Ez illegális tüntetésekhez vezetett, amit a helyi hatóságok megelégeltek.

Lara Comi, a Forza Italia képviselője a hétvégén követelte, hogy utasítsák ki a Como melletti San Rocco tábor migránsait, ugyanis a menekültkérők 85 százaléka nem is menekült, hanem gazdasági bevándorló.

Hahó liberálisok: a svédek máris visszaküldenék a migránsaikat, mit tegyünk?

Elképesztő számok! 2 nap alatt több mint 10 ezer migráns érkezett Olaszországba!

Fejvesztve menekül a pénz Európából

Azért ez több a soknál! Leforrázta a kutyát, és még ő panaszkodik

Fontos dimenzióugrást követett el a Jobbik két vezetője