Három és félmillió magyar állampolgár szavazott a tegnapi nap folyamán és ebből hárommillió kétszázötvenezer NEM-mel. A szavazás érvénytelen lett ugyan, de koránt sem sikertelen.
A szavazatukat leadók több mint 98 százaléka kijelentette, hogy nem kér a kötelező betelepítésből. Lehet rikácsolni, hogy kevesebb, mint a jogosultak 50%-a, de ez nem azt jelenti, hogy a szavazás megbukott.

Azok, akik otthon maradtak, vagy érvénytelenül adták le a szavazatukat – hülye kérdésre hülye választ jelige alatt, egész egyszerűen nem éltek a demokrácia adta jogukkal, hogy döntsenek saját jövőjükről. És onnantól kezdve, hogy megtagadták saját maguktól a jogot a párbeszédre, ki is estek a párbeszédből. Mivel nem éltek a demokrácia legmagasabb kifejezőeszközével, magát a demokráciát tagadták meg. Ők ebben a kérdésben nem számítanak. Akkor számítanának, ha elmentek volna és IGEN-nel szavaznak, de mivel igazából ők sem teljesen debilek, nem akarják, hogy Európát migránshorda lepje el, otthon maradtak.

Otthon maradtak, vagyis a homokba dugták a fejüket. Kíváncsi lennék, hogy ha bekövetkezik a legrosszabb és Magyarországnak is be kell fogadnia a rá eső kvótát, ezek az emberek hogyan számolnának el a lelkiismeretükket. Mert miután megtagadták maguktól, nincs joguk felemelni a hangjukat, ha netán a családtagjaik meghalnak egy terroristatámadás következtében, vagy a lányaikat megerőszakolják a „menekültek”.

Mindez reméljük nem fog bekövetkezni, ugyanis akik nem mentek el szavazni, azok nem döntöttek, ezért mondhatjuk, hogy a magyar nemzet több mint 98 százaléka NEM-et mondott a betelepítésre. Egy ország demokratikus úton meghozott döntését pedig még az Európai Unió sem veheti semmibe. Mindenesetre mulatságos, hogy azok nevezik magukat demokratának, akik önszántukból nem éltek a demokrácia legfőbb eszközével….

Székely Réka

A NASA ismét megszakította élő adását az ISS-ről, amikor furcsa objektum tűnt fel a képen