A NASA-t ismét azzal vádolják, hogy titkolja az azonosítatlan repülő tárgyak, vagyis UFO-k képi bizonyítékait, miután megszakították a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) érkező élő közvetítést, amikor egy furcsa, fénylő objektum tűnt fel a Föld felett lebegve.
A lelkes űrmegfigyelő, akinek rengeteg követője akad a YouTube-on azt állítja, hogy valamiféle nem evilági tárgy látható az ISS élő közvetítésén, melyet az űrügynökség szeptember 30-án kikapcsolt.

Bár a szkeptikusok azt állítják, hogy a fény csak egy csillogás az objektív lencséjén, a felvétel feltöltője tagadja ezt mondván, hogy az "azonosítatlan tárgy a bal oldalon világosabb a Nap fénye miatt."

Azt is mondja, hogy nem sokkal a tárgy megjelenését követően a NASA beszüntette az élő adást, ami az UFO vadászok szerint azt bizonyítja, hogy a hivatal igyekszik elrejteni az idegen élet jelenlétét.

A NASA júliusban jelentette be, hogy terveik szerint az ISS élő közvetítéseit megszüntetik, ami feldühítette azokat, akik figyelemmel akarják kísérni az idegenek jeleit ismét azt állítva, hogy a NASA megpróbálja eltitkolni a földönkívüliek létezését.