Vajon Európára is ez vár?
Agresszív muszlimok nagyobb csoportja betört egy békés keresztény család házába, amelynek tagjait megprobálták rákényszeríteni, mondjanak le Krisztusról és térjenek át az iszlám vallásra. Az eset a pakisztáni Kasur városában történt.

Az elvakult és szadista iszlamisták megkötözték áldozataikat és közölték velük, rosszul járnak, ha nem engedelmeskednek. Miután a fenyegetéssel nem jutottak semmire, elkezdték őket ütni-verni, de nem törték meg őket.

Ekkor más módszerhez folyamodtak. Választás elé állították a szülőket: vagy felveszik az iszlámot vagy megerőszakolják Jameela nevű 17 éves lányukat. A mélyen vallásos családot ez sem tántorította el. A muszlim banda a szemük láttára megerőszakolta a lányt.

Ezt követően Jameelát és 20 éves bátyját, Arifot kirángatták a házból, egy teherautóba lökték őket és ismeretlen irányban távoztak velük.

Végül egy hatalmas házhoz értek, amelyet Arif a későbbiekben félelmetes kastélyként írt le. A két testvért külön helyiségekbe vitték. Arifot brutálisan megverték, majd közölték vele, ha nem mondd le a kereszténységről és nem veszi fel az iszlámot, tovább erőszakolják a húgát. A fiatalember nem volt hajlandó eleget tenni a parancsuknak. Egész ejszaka hallgatta a húga jajkiáltásait.

Arifnak másnap sikerült megszöknie az ablakon keresztül.

Azt sem tudta, merre menjen, aztán elindult egy irányban. Órákig gyalogolt. Végül megpillantott egy riksát húzó embert, aki segített neki, hogy hazataláljon.

Egyelőre nem tudni, a hatóságok tettek-e valamit ez ügyben, megtalálták-e a kastélyt és a muszlim banda életben hagyta-e a szerencsétlen lányt.