Most már nyilvánvaló mindenki számára, akinek működik az agya, hogy az amerikai hadsereg nem engedelmeskedik a kazár maffia rabszolgák parancsainak a Külügyminisztériumban vagy a Fehér Házban. A Koponya és Csontok kazár maffia nemes amerikai külügyminiszter John Kerry kénytelen volt elismerni a nyilvánosság előtt a múlt héten, hogy a hadsereg nem volt hajlandó támogatni a fenyegetéseit az Oroszország elleni fellépésben Szíriában.
John Kerry amerikai külügyminiszternek egy kis számú szíriai civillel volt a múlt héten találkozója, és az igazi oka a külügyminisztérium nagyszájú fenyegetéseinek Szíriára vonatkozóan az volt, hogy az oroszok és szövetségeseik szisztematikusan teszik tönkre az izraeli és az ISIS olajtársaság ott működő zsoldos hadseregét, Pentagon források szerint. A pusztítás több izraeli és szaúdi működtetésű parancsnoki központot is érintett.

Miután az új rendszer feláll és működik, az amerikai hadseregnek és az ügynökségeknek sokkal szabadabb kezük lesz, hogy fellépjenek a kazár maffia ellen, mert akkor már nem kell aggódniuk, hogy megkapják a pénzüket, hogy fizessék a béreket, a benzint, stb. Ugyanakkor a kazárok már nem lesznek képesek fizetni az ő ISIS, Boko Haram és más zsoldos seregeiknek.

Elképesztő! Hóvihar tomból a szomszédban – videó!

Egy Soros-féle szervezet buzdíthatta fel a bevándorlókat

Hatalmas pusztítást végez a Matthew hurrikán

Ha nem győztek volna a nemek, akkor mindjárt ilyen ruhákban kellene járnunk – Fotó

Kaszinóznak a betolakodók - az őslakos meg állja a cehhet