Todd Orr most joggal gondolhatja újra életét, ugyanis két medvetámadást is szerencsésen túlélt. „Hatalmas szívás az élet medveországban” – kezdte a videós üzenetét a montanai férfi, majd fogta magát, kocsiba ült és elautózott a legközelebbi kórházig száz sebből vérezve.
Nem több mint 17 óra leforgása alatt több mint 21 millióan néztek meg Todd Orr Facebook-oldalán azt a videót, amit közvetlenül egy medvetámadás után rögzített. A felvételen jól látható, hogy a férfi teljes testét vérző sebek borítják, miközben arról beszél, hogy mennyire „Szar az élet medve országban„

Todd azt is megosztja követőivel szelfivideóján, hogy éppen vapitiket keresett Montana délnyugati részén, amikor hirtelen belebotlott egy hatalmas grizzlybe és annak bocsaiba. Hiába próbálta elijeszteni a vadállatot, nem járt sikerrel. A medveriasztó sprayn is úgy szaladt át a dühös anyamedve, mintha csak valami rózsaillatú parfüm lett volna.

A több mázsás állat többnyire a lábán, vállán és a fején sebesítette meg a balszerencsés férfit, akit ráadásul kétszer is lerohant az állat 10 perc leforgása alatt. „Azt hittem, itt a vég” – emlékezett vissza a támadásra Orr, aki miután megmenekült, azonnal hívta a 911-et, majd autóba ült és elvezetett az első kórházig. Elmondása szerint nyolc órán át varrták össze vérző sebeit.


Nagy dobásra készül a Wikileaks

Dulakodás után a magyar határra indultak a migránsok Belgrádból

Kihátrál Vona mögül a legjobb embere

Szakértő szerint újra robbanthat a Teréz körúti rém

Migránsok a magyar határ megnyitásáért demonstrálnak Belgrádban