Egy ilyen addiktív – persze felemelő értelemben - népszavazási kampány után nehéz lejönni a migránstémáról. Nekem például nem is sikerül. Főleg, amikor ilyen remek példákra bukkan az ember, amely bizonyítja, hogy a migránsok nem csak elveszik a munkánkat, megerőszakolják a lányainkat etc., de utána még gúnyt is űznek belőlünk.
Egy brit piacon leltek az alábbi ruhára. Igen, a minta pont az, aminek látszik: az ismeretlen textilfestő a 2001-es, ikertornyok elleni terrortámadást dolgozta fel váratlanul élénk színekben. Az ára jutányos, mindössze öt font, alig 1700 forint, szóval az ember akár mind a négy feleségének vehet belőle egyet.
A nemmel szavazók, azaz a nem hazaárulók figyelmét külön felhívnám a méretre, amely jól mutatja, hogy szó sincs itt éhező menekültekről. Sőt – bár nincs pontos adatom, de ez nemzeti ügyben úgysem számít – le merem fogadni, hogy a sátorméretű ruha célközönsége a keményen dolgozó európai kisemberek adójából finanszírozott segélyeknek köszönhetően hízott ekkorára.

Kaszinóznak a betolakodók - az őslakos meg állja a cehhet

Nem engedik be a nemzetközi megfigyelőket az amerikai elnökválasztásra

Az antibiotikumok jelenthetik a végzetünket

Horvátország nem engedi be Szerbiából a migránsokat

Így zsebelik ki a buliból hazafelé tartókat