Minden olvasónk számára nyilvánvaló, hogy az október 2-i népszavazással kapcsolatos legszélsőségesebb kampánya a Kétfarkú Kutyapárt néven ismeretes, felforgató és magyarellenes tevékenységet folytató anarchista szerveződésnek volt.
A rendelkezésükre álló források maximális kihasználásával olyan propagandát folytattak, melyre jobb történelmi korszakokban olyan válasz érkezett volna a gazdanép részéről, mely minden valószínűség szerint kegyetlen megtorlás címszóval került volna a magyar história lapjaira.

A demokrácia alapszabályai azonban mást diktálnak és a Kétfarkú Kutyapártnak minden lehetősége megvolt, hogy a rend és rendszer elleni szóróanyagait, plakátjait a legelképesztőbb helyszínekre helyezze el.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az extrémitással operáló, figyelemfelhívó anyagaik zöme olyan helyeken lett elhelyezve, melyre semmiféle törvényi feltétel nincsen. Ragasztócímkéik, plakátjaik rondítják el a főváros, de egyéb településeket is. Lámpaoszlopok, hulladékgyűjtők, elektromos elosztók, és egyéb-erre a célra-illegális helyszínek estek áldozatul a liberális őrjöngésnek.

A kérdés csupán az, mikor távolítják el az aktivistáik az illegális helyeken ezerszám fellelhető plakátjaikat és ragasztócímkéiket? Remélhetőleg, erre is rendelkeznek megfelelő számú emberanyaggal és villámgyorsan megtisztítják az összerondított fővárost és minden települést, ahová a liberális propagandisták eljutottak.

A Kétfarkú Kutyapárt népszavazást megelőző utcai aktivitása maximálisan kimeríti a rongálás tényét, melyért a felelősség kizárólag őket terheli. A hatóság részéről minél előbb fel kell szólítani a Kétfarkú Kutyapárt vezetőségét, hogy szervezze meg az utcák megtisztítását, melyet összemocskoltak, ehhez a törvényi feltételek maximálisan adottak.

Ha ez nem történik meg, egy előre meghatározott időn belül, akkor olyan pénzbírságot kell kiróni, amely mindörökre elveszi a kedvüket a felforgatóknak a közjavak megrongálásától.

Ezzel elejét lehetne venni az ilyen jellegű, anarchista tevékenységnek, mely kizárólag arra irányul, hogy környezetünket elcsúfítsa, miközben reklámfelületet biztosít a magyarországi belső ellenségnek.

Nagy Zsuzsanna

Párizs: élve égették el a rendőrt fényes nappal

5 órás munkanap – álom vagy valóság?

Újabb kiszivárgott e-mailek miatt fájhat Hillary Clinton feje

A múltjuk Spárta, a jövőjük a sziúk sorsa

Afrikában vetne véget a migrációnak Angela Merkel