Hétszer vágta kését egy idős asszony torkába egy budapesti férfi. Az idős nőt ki is rabolta, a pénzen ékszert és autót vett barátnőjének. Életfogytiglani börtönt kapott.
Mint azt korábban megírtuk, az ügy 2012-ben kezdődött, amikor a a fővárosi férfi még javában börtönben ült. Ekkor ismerkedett meg 25 éves szerelmével, akivel levélben tartották a kapcsolatot, majd szabadulása után azonnal a nőhöz költözött, akivel intim viszony alakult ki közöttük. Gyakran náluk töltötte az időt a nő 22 éves barátnője, aki elkotyogta, hogy szomszédjában egy idősebb, tehetős nő lakik. Nem sokkal később a volt börtöntöltelék barátnője kitalálta, hogy rabolják ki a magányos nőt.

Így is tettek: a hármasfogat, élén a fiatal nővel, becsöngetett az asszonyhoz, aki szomszédját látva azonnal beengedte őket. Mikor azonban a férfit meglátta, gyanakodni kezdett, ki akarta tessékelni őket, de a férfi elkapta, a hálószobájába vonszolta a védekezésképtelen asszonyt. A nők eközben értékeket kerestek, majd rájöttek: az idős néni látta őket, így kénytelenek lesznek végezni vele. A nő kést vitt fel a konyhából a hálóba, átadta sittes szerelmének azzal az utasítással, hogy ölje meg a nénit. A férfi nagy erővel, hétszer vágta meg a nő nyakát, aki szörnyethalt. A banda 41 ezer forintot és körülbelül 350 ezer forint értékben ékszereket vitt el, ebből a pénzből a két nő ruhákat, mobilokat vett, a férfi pedig szerelmének aranygyűrűt és egy kocsit.

A Pécsi Ítélőtábla életfogytiglani börtönre, barátnőjét 16 év fegyházra, míg a fiatalabb tettestársat 10 év börtönre ítélte, mindhármukat tíz évig eltiltották a közügyekről. A trió fellebbezett az ítélet ellen - írja a Blikk.

Két gyermek és egy felnőtt vesztette életét egy Nógrád megyei balesetben

Segítsen megtalálni! Budapesten tűnt el a 15 éves Leila