Mostanában olyan laza vagy, Feri, úgyhogy én is lazára veszem, hátha így belefér a tök fejedbe, amit mondunk…
Szóval nagyon lazára veszed a figurát… Például, ami a munkába járást illeti. Nem az van, amit te a fejedbe veszel, hát be se jársz dolgozni. Sőt, a csicskáid se. Nincs is ezzel semmi baj, csírácskáim, csak akkor tessék más meló után nézni.

Tudod, van ám úgy, hogy akik nem járnak be a melóhelyre, csak évente egyszer, azokat úgy vágják ki a munkahelyükről, hogy meg sem állnak Angliáig. Ahol aztán sikeres mosogatólány vagy mosogatófiú is válhat belőlük. Ha bejárnak dolgozni…

Aztán lazára vetted ezt a népszavazást is. Hogy aki otthon maradt, az rád szavazott. Lehet, kicsi csíra, lehet, de az hétszentség, hogy az a 3 millió 360 ezer ember, aki viszont elment és nemmel szavazott, és akiket te senkinek neveztél, na azok a büdös életben rád már nem fognak szavazni. Se olyanokra, akik összefekszenek veled. És azért is szólok, hogy 2018-ban hiába vonyítasz, hogy akik otthon maradtak, azok rád szavaztak, nem fogják hozzászámolni őket a párezer szavazatodhoz!

És akkor majd lehet lazáznod… A Kossuth téri aszfalton, az örök ostoba hőbörgők gyülevész tüntetésein… Előre szólok, hogy oda se fognak elmenni az emberek. Nem hogy hét, hanem tíz millió ember fog távol maradni a laza hőzöngéseidtől.

Ahmedsokkolót kaphatnak a katonai rendészek

Az Iszlám Állam terroristáit fogták el Spanyolországban

Így vette meg a cukoripar az orvosok hallgatását, hogy megölhesse az embereket

Kemény világot élünk! Megrontotta osztálytársnőjét a nyolcéves Sanyika!

Drónnal robbantottak fel francia katonákat és kurd harcosokat Irakban