Nem vették őrizetbe a brit rendőrök azokat a szomáliai bevándorlókat, akik brutálisan megvertek egy magyar nőt néhány napja egy játszótéri szóváltás után. A nő attól fél, hogy megint rátámadhatnak. a Az M1 aktuális csatorna Híradójának megmutatta a környéket, ahol a fiával és a lányával lakik. Azt mondja, félnek kimenni az utcára.
Kukucska Nórára szomáliai szomszédai támadtak rá Londonban. A nő fia éppen a háza közelében, a parkban játszott, amikor egy szomszéd afrikai kisfiú megrugdosta. A nő a szülőktől kérte számon fia bántalmazását, azok azonban rátámadtak.

Kukucska Nóra a Híradónak elmondta: az anyuka utánaszaladt, meglökte, ő pedig a lökés hatására elesett, és nagyon megütötte a vállát. Ahogy próbált feltápászkodni, a 16 éves fia azt mondta neki, hogy majd ő móresre tanítja. Hátulról megfogta a fejét, és erőnek erejével a vaskorlátba ütötte, és egyfolytában azt hajtogatta, hogy: “Allah nevében fogunk megölni!”

Az eset után a magyar nő agyrázkódást szenvedett, és több öltéssel kellett összevarrni a homlokát. Sebei még mindig nem gyógyultak be.

A nő szomáliai származású támadói mindössze néhány házra laknak tőle, teraszáról nap mint nap látja is őket. Nem kellett sokáig várnia arra sem, hogy az őt megverő fiúról felvételt készítsen, ezen az is látszik, hogy a fiatal sokszor fel is néz a nő erkélyére.

Londonnak azon a részén főként migránsok laknak, így a közeli parkban is ők vannak többségben. Kukucska Nóra azt mondja, fia eddig szeretett focizni a vele egykorúakkal, az eset óta azonban nem mernek kimenni a lakásból.

Az egyedülálló anya azt is mondta, hogy az utcában azóta is ujjal mutogatnak rá a bevándorlók, és nem érzi magát biztonságban.

A boltban négy vagy öt afroamerikai fiatal felnőttel találkozott, és egyikőjük azt mondta a többieknek, hogy “ismerem ezt a csajt, ennek a fejét verték be”.

Kukucska Nóra az eset után feljelentést tett a rendőrségen, a hatóságok azonban egy nap után elengedték bántalmazóját.

Újranyitott az a francia templom, ahol dzsihadisták megöltek egy papot

Szerbia is lezárhatja a határokat, ha az EU nem haragszik meg Magyarországra

Schulz sz@rik a 3 millió szavazóra, szerinte a magyarok nem törődtek Orbán felhívásával

Újabb kiszivárogtatás - Így teszi tönkre Clintont, a Wikileaks alapítója

Holttestet találtak a parkban, de nem tudják, ki az