A hét elején ismét lehűlésre számíthatunk, a hőmérsékletek 10-12 fok körül alakulnak, de legalább nagy esőzésekre nem kell számítani.
Hétfőn változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. A ködfoltok délelőtt feloszlanak. Elszórtan alakulhat ki kisebb eső, záporeső. Este dél felől egyre több lesz a felhő. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, összességében több helyen számíthatunk esőre, záporra. Az északkeleti, északi szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között várható.

Szerdán nagyobbrészt borult lesz az ég, több helyen várható eső, zápor. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, az Észak-Alföldön erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között valószínű.

A légmozgás meglehetősen változékony lesz, de jelentős élénkülésre nem számíthatunk – fotó: iStock

Csütörtökön többnyire borult idő várható többfelé esővel, záporral. Az északi, északkeleti szél többfelé élénk, az Észak-Alföldön erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Őrült baleset Debrecenben

Kitüntették a rendőrt, aki megmentette a kómába esett autóst és gyermekét

Kidobták az ivóból, késsel tért vissza

Újraélesztettek egy tüntetőt a Kossuth téren

Bérgyilkos darabolta fel az olimpiai sportolót