Danney Williams azt állítja, hogy ő az Egyesült Államok korábbi elnöke, Bill Clinton fia. Az ügy amiatt roppant érdekes, mert a most 30 éves férfi fekete.
– Az egyetlen fia vagyok, ő pedig az apám. Összetartozunk, muszáj összetartoznunk – nyilatkozta Williams.

A fiatalember szerint prostituált anyja Arkansasban találkozott rendszeresen Clintonnal, aki akkor az állam kormányzója volt, és tizenháromszor szexeltek. Az asszony azért volt biztos benne, hogy a későbbi demokrata elnök a gyereke apja, mert világosabb a fiú bőrszíne, és Clinton volt az egyetlen fehér kliense. Ismerőseik is mind szóvá tették, hogy a bőrszínt leszámítva Danney nagyon az elnökre hajaz, folyton hozzá hasonlítgatták.

A férfi is úgy fogalmazott, hogy látja magában a feltételezett apját, ő maga a fekete Bill Clinton. Egy alkalommal a nagynénjével el is látogattak Little Rockba, hogy találkozzanak Clintonékkal. Besurrantak a kapun, ám a ház küszöbén végül rájuk csapták az ajtót, és két biztonsági őr elkergette őket.

Danney arról is beszélt, hogy 1999-ben egy bulvárlap azt írta: csináltattak egy DNS-tesztet, ami nem igazolta, hogy az exelnök az apja. A fiatalember szerint azonban ilyen teszt soha nem készült, csak el akarták őt hallgattatni ezzel. Érdekes módon akkoriban a kérdéses újság tulajdonosa Clinton egykori kollégiumi szobatársa volt.

Őry Mariann - Demokraták

Az amerikaiakat senki sem hívta Szíriába

Alapjogokért Központ: Ha már módosítjuk az Alaptörvényt, legyen szigorúbb!

Botrány! Az Iszlám Állammal üzletelt a francia multi!

Nem akar több menedékkérőt fogadni egy dél-francia polgármester