Az elmúlt hónapokban rendkívüli erősödést mutatnak az osztrák hazafias tömörülések. Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt a nacionalista szerveződések ilyen erőteljes utcai aktivitása, hiszen az osztrák törvények drákói szigorral üldöztek minden olyan próbálkozást, amelyre rá lehetett sütni a rasszista bélyeget.
Az Identitás Mozgalom élen jár az utcai munkában, amely elsősorban a fiatalokat próbálja bevonni mozgalmi aktivitásába. Egyéb radikális csoportosulások is erőt mutatnak, köztük olyanok is, akiknek az említett okok miatt csökkenteniük kellett tevékenységük nyílt jellegét.


Az Európát elárasztó illegális migráció azonban újra visszahívta az utcára azokat a szerveződéseket, melyek az ellenállást tartják az egyetlen megoldásnak. Egyfajta európai reconquistát, ami megmenti nemzeteinket a néphaláltól.

A nyugat-európai fiatalok számos alkalommal megtapasztalhatták a muszlim bűnbandák tevékenységét. Naponta értesülnek arról, hogy fiatal lányokat vagy akár idős asszonyokat erőszakolt meg a szélsőséges keleti csürhe.


A nyugat-európai országokban már kialakították saját területeiket azok a hordák, melyeknek normális esetben az országba sem lett volna szabad bejutni. Ezeket a no-go zónákat a shária törvényei ellenőrzik, többnyire kábítószer elosztóként ismeretesek.

Ennek ellenére a hatóságok képtelenek felszámolni a szélsőségesek tanyáit, mivel a brüsszeli szabadkőművesek olyan törvényeket hoztak, amelyek minden esetben a bevándorlókat védik az adott ország polgáraival szemben.


Az osztrák ifjúság ezért gyújtotta meg az ellenállás lángját, hogy az európai falanx készen álljon a szélsőségesek rohamára és feltartóztassa azt.

Ahogy az Identitás Mozgalom fogalmaz: “Az inváziót csak együtt állíthatjuk meg. Közös elhatározással és akarattal. Európa végveszélybe került, a nemzeteink élete a tét. Fogjuk meg együtt a zászlót!”