A párt vezetői szerint a magyarok visszautasították az unió erőszakos kvótáit.
A francia nemzetgyűlés képviselőnője, Marine Le Pen unokahúga Marion Maréchal- Le Pen gratulált a magyaroknak a kvótareferendumon elsöprő többségű nemek aránya miatt. A politikus szerint a magyarok egyhangúan visszautasították a migránsok betelepítését.


A Nemzeti Front is megosztotta a Nemzetek és szabadok Európájának posztját, ami külön kommünikét intézett a magyarokhoz:

"Magyarország nemet mondott az unió kvótapolitikájára. A magyarok masszívan visszautasították Brüsszel akaratát, mely migránsokkal árasztaná el Európát. A nemek 98 százalékos aránya a magyar emberek győzelme, egyértelműen kifejezték álláspontjukat, elutasították Merkel, Juncker és Hollande politikáját. Más európai országok polgárait, különösen a franciákat is meg kellene kérdezni erről az alapvető szuverenitási kérdésről."


Marine Le Pen, a Nemzeti Front elnöke több tweetben is kifejtette véleményét.
A magyaroknak feltett kérdés arról szól, hogy ki döntsön a migrációs politikáról.


A politikus szerint a magyarok egyhangúan utasították vissza a migránskvótákat, és a saját kezükbe vették a sorsukat.


Marine Le Pen emlékeztetett, többen szavaztak nemmel a referendumon, mint 2003-ban igennel az Európai Unióhoz való csatlakozásról szóló népszavazás alkalmával.


A pártelnök egyik mai tévészereplésében külön foglalkozott a magyar referendummal és gratulált a magyar választóknak a szép eredményhez.


Friss! Migráns gyilkolt Németországban!

Ki beszél itt össze-vissza? – Orbán-Vona vágatlan verzió

Olyan komoly változást eredményez a népszavazás, amire senki nem számított!

Magyarország megtörte az Uniót! Váratlan fordulat migránsügyben!

Drasztikus lépésre készül az ING, sokakat érinthet