Egy kiszivárgott jelentés szerint a belga rendőrök 13 alkalommal kaphatták volna el a párizsi merénylőket a támadás előtt. 
A belga lapok azt írják, hogy kiszivárogtatott információk szerint a belga rendőrség hibái miatt hajthatták végre az iszlamisták a párizsi terrortámadásokat novemberben. Bár a hatóságnak pontos információi voltak, egyszerűen nem tudták követni azokat, ugyanis nem volt elegendő emberük. 

A november 13-i terrortámadás utáni belső vizsgálat derítette ki, hogy a hatóságoknak tudomása volt a készülő támadásról" – áll a jelentésben.

A belga titkosszolgálat már 2015 februárjában, bő fél évvel a támadás előtt számos információval rendelkezett Salah Abdeslamról. A marokkói gyökerekkel rendelkező terrorista autókat, lakásokat és hotelszobákat bérelt az akcióban résztvevők számára. Abdeslamot 2016. márciusában sikerült elfogni, vallomásában elismerte, hogy ő szállított három öngyilkos merénylőt a Stade de France stadionhoz és ő lett volna ott a negyedik öngyilkos merénylő, de az utolsó pillanatban meggondolta magát.

A hatóság forrásai már a támadás előtt szűk egy évvel beszámoltak arról, hogy Abdeslamék kapcsolatban álltak azzal az Abdelhamid Abaaouddal, aki az egész akciót kitervelte, ám ezeket az adatokat rendőrség és a titkosszolgálat figyelmen kívül hagyta. 

Bár 2014. márciusa és 2015. februárja között számos hívás adatai a hatóság kezében voltak , azt nem vizsgálták meg. Ez azért volt súlyos hiba, mert Abdeslam a felvételeken több részletet is elmond a tervezett támadásról. 

Egyszerűen nem volt kivel megvizsgáltatni a felvételeket"  – áll a De Tijd belga újságban. 

Szintén munkaerőhiány miatt nem volt kivel kivizsgáltatni azokat az információkat, amelyek a támadás előtt fél évvel jutottak el a titkosszolgálathoz. A februári adatokat a másik robbantóról, Bilal Hadfiról, mindössze augusztusra sikerült kivizsgálni, ám addigra már késő volt, hisz a férfi el tudott rejtőzni a hatóságok elől. 

Hadfi Brüsszelben élt, mielőtt 2015 elején elment Szíriába, hogy ott az Iszlám Állam nevű terrorszervezettől kiképzést kapjon. 

Megásták a sírját, majd órákon át kínozták iskolatársai a tinilányt

Eladják a Népszabit, mert a tulajdonos nem vállal több veszteséget – Persze a volt alkalmazottak csak Orbánozni tudnak

Megerőszakolt egy kétévest, majd erről videót küldött rendőr barátjának

Megtalálták az oroszok a csodafegyvert, amivel győzhetnek

Halált okozó légszennyezés: Magyarország a legrosszabbak között