Rendőrök szabadítottak ki szülei házából egy 43 éves férfit, akit gyerekkora óta, három évtizeden keresztül bezárva tartottak. A szomszédok egy felnőtt férfi jajgatására lettek figyelmesek az idős házaspár otthonából, így azonnal értesítették a rendőrséget, akik borzalmas állapotban találtak rá a kiáltozó rabra.
Már vádat is emelt a német ügyészség egy bajorországi házaspár ellen, akik három évtizeden keresztül saját fiuk börtönőrei voltak – írja a The Guardian.

“Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mennyi ideje nem volt kapcsolata külvilággal, és az is rejtély, hogy az évtizedek alatt elhagyhatta-e az ingatlant. Azt viszont tudjuk, hogy amikor rátaláltunk, a világtól elszigetelve tartották fogva” – közölte a német médiával Jürgen Stadter, az ügyet vizsgáló rendőrfőnök. A szülőket gondatlanságból elkövetett testi sértéssel és illetéktelen fogva tartással vádolják.

A férfi borzalmas állapotban volt, mikor rátaláltak, lábain karommá nőttek a körmök, és saját ürülékében hevert. Enni viszont mindig kapott.

Meg akarták védeni a világ kegyetlenségeitől

A szomszédok értesítették a rendőrséget, akik a férfi jajgatására figyeltek föl, és egy kis idő után rájöttek, hogy az idős házaspár házából érkeznek a hangok. A rendőrség rögtön kórházba szállította a fréfit, akiről kiderült, hogy mentálisan sérült. Elvégezte az általános iskolát, de mikor gimnáziumba ment volna 13 évesen, a szakértők úgy döntöttek, hogy a fiú alkalmatlan a továbbtanulásra.

Anyja szerint folyamatosa cukkolták az iskolában, ezért úgy döntöttek, az lesz a legjobb megoldás, ha inkább otthon marad velük, ahol meg tudják védeni.

A rendőrök érkezését támadásnak nevezte a Nordbayerische Kurier helyi lapnak adott interjúban, de arra nem tudott válaszolni, hogy miért döntött úgy, hogy az is elegendő lesz, ha a gondoskodás és törődés helyett csupán “életben tartja” a fiát.

Európáért – tudatos, szervezett iszlámosítás zajlik

A népszavazásról józanul

Érvénytelen jövő

Kerry: elveszett gondolat, hogy visszakerüljön a diplomácia jelenléte Szíriába

Elképesztő! Hóvihar tomból a szomszédban – videó!