A korábbi három helyett idén hat zenei színpadon zajlanak koncertek a Budapest Music Expón, a Hungexpo területén igazi fesztivál hangulat lesz október 7-től 9-ig! Ráadásul minden program ingyenes, kiváló hétvégi program lehet.
Több tízezer hangszer, egymást váltó együttesek, hat zenei színpad - és mindez ingyenesen! Ez nem más mint a Hangszeresek Országos Szövetsége által szervezett októberi program, ahol minden program ingyenes, a hangszerek pedig szabadon kipróbálhatók! Mindez október 7-től 9-ig a Hungexpón.

Egy kis kedvcsináló!


A program keretein belül pedig megtartják az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, ahol a közel 1000 indulóból kiválasztott legjobb 18 együttes méri össze majd tudását. A győztes 1 millió forint értékben kap hangszert és hangtechnikai berendezést a Hanosztól, valamint további 1 millió forinttal jutalmazza a nyertest a Cseh Tamás Program.

Szeret izgulni? A tehetségkutató döntőjén bitosan fog!


A hangszerkiállítás egyébként az ’F’ és a ’G’ csarnokban, illetve a passzázson kap helyet. Míg a tavalyi expó 12 ezer, az idei 17 ezer négyzetméteren terül el, így ez lesz minden idők legnagyobb zenei kiállítása nem csak itthon, hanem Budapesttől számítva 1000 kilométeres távolságon belül. A szervezők a ’G’ csarnokot két részre bontják, csendes és félhangos teremmé, így a gitárokon zúzó fiatalság biztosan nem tudja zavarni a látványtechnika iránt érdeklődőket. Érdemes tehát már most a naptárba vésni: október 7-8-9. Budapest Music Expo, Hungexpo.