Válása közepette végül is neki is szüksége lehet egy kis flörtre.
Nagy divat volt idén a Baywatch fürdőruha, de ahol még tombol a nyár, például Mexikóban, ott előkerül, most például Khloé Kardashian domborított benne egy jet skin. A formás idomairól híres valóságshow sztár nem egyedül, hanem annak a 25 éves fiatalembernek a társaságában szelte a habokat, akivel a hétvégén egy cabói klubban is együtt látták.

Az, hogy Khloét ismét a kosárlabdázó társaságában látták elindította a pletykákat, sokak szerint ő lehet a Kardashian lány új szerelme. Tény és való, hogy a híresség eddig csak NBA játékosokkal randizott, így Tristan Thompson abszolút beleillene a sorba.
A People magazin szerint nem biztos, hogy komoly a dolog a két fiatal között, mivel Khloé szerelmi élete jelenleg így is elég zűrös. Kardashian éppen válik Lamar Odomtól, ráadásul immáron másodszor. Először 2013 decemberében adta be a dokumentumokat, azt azonban visszavonta, amikor Lamar egy bordélyban túladagolta magát és egy időre kómába esett. Azóta azonban ismét változott a helyzet, mivel a sportoló nem akar józan maradni, így Khloé tavasszal megint elindította a procedúrát.