Egy nő azt állítja, hogy Bill Clinton hosszú évekkel ezelőtt kegyetlenül megerőszakolta, amiről szerinte maga Hillary is tud.
Soha nem övezte még annyi botrány és összeesküvés-elmélet az amerikai elnökválasztást, mint a jelenlegit. Most pedig itt az újabb felháborodást keltő hír.

Chelsea Clinton a napokban megvédte szüleit, mondván ok nélkül bántják őket évtizedek óta. Az interjút követően a Twitteren megjelent egy bejegyzés, amit egy bizonyos Juanita Broaddrick írt. A most 73 esztendős nő azt állítja, hogy még 1978-ban megerőszakolta őt Bill Clinton.

A történet szerint Bill egy Red Rock-i panzióba hívta Juanitát hivatalos megbeszélésre, de ott letámadta, és kegyetlenül a magáévá tette.

A nő azt állítja, hogy az eset után tett feljelentést, sőt még Hillary-nek is eljuttatta a történetet. De senki nem foglalkozott vele. Viszont Hillary emberei többször megkeresték, és megfenyegették, hogy ne merje még egyszer elmondani senkinek, mi történt.

Egyelőre nem tudni, hogy Broaddrick szavait ezúttal komolyan veszi-e valaki, de az borítékolható, hogy mindenképp ártani fog Clintonné választási esélyein.