Sok furcsa kapcsolat létezik a brit királyi családban, de hogy András herceg és Sarah Ferguson szerelme a legérdekesebb, az majdnemhogy biztos. 30 évvel ezelőtt nagy csinnadrattával házasodtak össze, hogy aztán 10 évvel később ugyanilyen "puskaropogás" közepette váljanak el.
Sarah akkor ásta el magát igazán a királyi udvar előtt, amikor szakításuk után András pénzügyi tanácsadójával ment vakációzni, s a lesifotósok rögzítették, amint gyermekei előtt nyalogatja lábát az a bizonyos férfi. Az sem tett jót a megítélésének, amikor Ferguson az emlékirataiban kiteregette a királyi család szennyesét, s alkoholproblémái miatt sem szerették igazán.
S láss csodát, András még mindig szereti, mi több, újra együtt is élnek. A kapcsolat olyannyira elmélyült, hogy össze is házasodnának újra. Csakhogy - bár II. Erzsébet áldását adta a dologra - Fülöp herceg kategorikusan kijelentette, ez csak a halála után lehetséges. A királynő hites ura ugyan 95 éves, ám kiváló egészségnek örvend, így a házasság késik. Mi azért drukkolunk, hogy megenyhüljön Fülöp szíve...