A sofőr lusta volt a parkoló másik végéből elgyalogolni az áruház bejáratáig, ezért tilosban hagyta a kocsiját. Nem kellett volna.
Mindannyian ismerjük azt a fajta sofőrt, aki képtelen megbarátkozni a gondolattal, hogy ne a bejárat közvetlen közelében parkoljon le autójával. Ők azok, akik szemrebbenés nélkül képesek a mozgáskorlátozottak helyére beállni, vagy csak simán otthagyják az autójukat, ahol azt nem volna szabad.
Ez történt nemrég egy amerikai bevásárlóközpontnál is, ahol a Kia sofőrje úgy döntött, ő bizony nem fog néhány plusz métert sétálni csak azért, mert nincs a bejáratnál parkoló. Ehelyett oda állt, ahová egésze más kocsik szoktak: a bevásárlókocsik helyére. A férfi úgy gondolta, jó ötlet, és különben is, pár perc alatt mi baj lehet. Az emberek többsége viszont a jelek szerint szabálykövető volt, mert ha egyszer ott van a kijelölt helye a bevásárlókocsiknak, akkor ők is oda fogják vissza vinni. A végeredmény: az autót szépen körbe pakolták a bevásárlókocsikkal.

Hogy milyen arcot vághatott a sofőr, amikor kijött az áruházból, azt sajnos nem tudjuk, de azért szívesen megnéztük volna.