Nem mindennapi felvétel került fel az internetre. Az Egyesült Államokban, Montana közelében ezúttal nem a Földről, hanem egy helikopterből sikerült valakinek levideóznia egy rejtélyes repülő szerkezetet.
Talán a csészealj földönkívüli utasai is meglepődtek, amikor az azonosítatlan helikopter felbukkant felettük. Erre biztosan nem számítottak! Ráadásul a gép utasának remek rálátása nyílt a különös repülő szerkezetre, így kényelmesen felvehette, amint a talaj felett vagy harmincméteres magasságban lebeg. Talán éppen valakit elrabolhattak, mert arrébb az úton egy elhagyatott autót is látni. A jármű, miután pilótái észlelték a bajt, sietve elhúzott...


Mivel azonban a felvételen szinte HD-minőségben látható a földönkívüli repülő alkalmatosság, sokan csak egyszerű CGI- -animációnak gondolják. Ráadásul aligha hagyták volna, hogy ilyen közel kerüljön hozzájuk egy helikopter. Hol marad a halálsugár? Miért nem állt le a helikopter elektronikája, ami ilyen esetekben történni szokott a földi járművekkel ufók közelében?

Számos kérdés merül fel a videóval kapcsolatban, de ezekre csak az tudna válaszolni, aki készítette, vagy maguk a földönkívüliek. De mindkét fél mélyen hallgat... talán nem véletlenül!