Élete fájdalmas titkáról is beszélt.
A Barátok közt gyönyör Kingája és párja már kisfiuk, Noel születése óta álmodoztak arról, hogy hamarosan meglepik egy kistestvérrel.

Ez az álmuk most végre sikerül, de Edina egy fájdalmas időszakról is beszélt az életükben a Story magazinnak.

„Nagyon óvatosak voltunk, mert tavaly sajnos elvesztettük a babánkat a harmadik nap előtt – mesélte Edina a magazinnak. – Megviselt az az időszak, nehezen tudtam feldolgozni, hogy ez velünk is megtörténhet. De aztán rá kellett jönnöm, hogyha a baba nem állt készen az érkezésre, akkor nem tudunk mit tenni. Utólag kiderült, hogy pajzsmirigy-alulműködés okozta a problémát. Így hamar megkaptam a szükséges hormonokat, amelyek segítettek abban, hogy a szervezetem újra a régi legyen, és megfoganhasson egy újabb gyermek.

Edina azt is elmesélte a magazinnak, hogy kisfia, Noel is nagyon várja már a kistestvére megszületését. Folyton puszilgatja édesanyja pocakját.

A színésznő szerint minden ultrahangos vizsgálat egy csoda, és bár a nemét még nem tudják, ő már most gyönyörűnek látja második babáját. A horoszkópja szerint azonban született vezető lesz, és örökösen új kihívásokat keres majd.