A TMZ információi szerint Brad Pitt nekirontott a fiának egy repülőút során, miközben ő az anyja védelmére kelt. Az FBI vizsgálatot indított az ügyben.
Már napok óta attól hangos a sajtó, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie 12 év együttlét után különválnak. A párnak összesen 6 gyermeke van, a legforróbb ütközési pont pedig a kicsik feletti felügyeleti jog kérdése. 

Angelina Jolie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva adta be a válókeresetet, amelyben elsődleges felügyeleti jogot kért a gyermekekre.

Több olyan információt is kiszivárogtatott a bulvársajtónak, mely szerint a színész rendszeresen füvezik és piál, és a dühkitörései során a gyermekeket is bántalmazza. 
Brad Pitt határozottan tagadja a vádakat és kijelentette, Angelina elszabadította a poklot, ezért harcolni fog a gyerekekért. 

A vádak azonban nem tűnnek teljesen légbőlkapottnak, most már az FBI is nyomoz egy esettel kapcsolatban, miután a Los Angeles-i gyermekvédelem is vizsgálódik. A vád szerint a színész durván bánt egy magánrepülőn a gyermekeivel és a feleségével. 

A TMZ további részleteket is közölt az állítólagos incidensről.

A bulvárlap információi szerint a gép felszállását követően Brad és Angelina éles vitába keveredett, amikor a kicsi Maddox közbelépett és verbálisan az édesanyja védelmére kelt. Ekkor a férj állítólag nekirontott a fiúnak, csak a színésznő még időben közéjük ugrott. 
Perryn Hedlund seriff, a minnesotai Koochiching megyéből csütörtökön az AP hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy Brad Pitt rajta volt egy repülőgépen, amely leszállt a minnesotai International Falls repülőtéren szeptember 14-én. Sem a seriff hivatalába, sem a repülőtéri rendőrségre nem érkezett hívás ezzel kapcsolatban. "Nem jelentettek semmiféle incidenst a hatóságoknak" - mondta Hedlund.
    
A seriff megjegyezte, nem tudja miért szállt le a gép, de hozzátette: nem ritka, hogy a hokijátékosok vagy más hírességek megállnak a kanadai határ mellett fekvő repülőtéren - írta az MTI.