A 19 éves Emma Burt élete két éven át pokolbéli utazásnak tűnt: saját apja rendszeresen megtámadta, mikor a lány aludt. Bedrogozta, majd megerőszakolta Emmát, akit a feleségeként kezelt.
A 40 éves Christopher Edwards saját maga keverte be a kábító hatású drogkoktélt, amit alvó lányának adott – így Emma ellenkezni sem tudott, és a fájdalmat sem érezte. A férfi rendszeresen indiszkrét fotókat is készített – írja a Daily Mail.

“Azzal viccelődött, hogy a feleségének szólított. Gyakorlatilag az is voltam.” – mondta Emma.

A férfi 12 év börtönbüntetést kapott a walesi lány két éven át tartó kínzásáért.

Emma azért beszél a nyilvánosság előtt megpróbáltatásairól, mert abban bízik, hogy más áldozatok is követni fogják a példáját – így pedig könnyebben megszabadulhatnak a fájdalomtól, a hatóságok pedig nagyobb sikerrel küzdhetnének a családon belüli erőszak ellen.

A lánynak az édesanyjával mindig is rossz volt a kapcsolata, ezért 15 éves korában apjához költözött – mint később kiderült, ez volt élete legrosszabb döntése. Alig egy hónapja élt Edwardsnál, mikor az először megerőszakolta. Ez később mindennapos rutinná vált. Emma rendszeresen marihuánát, kokaint és amfetamint kapott az apjától, így hamarosan drogfüggővé vált. Nem ellenkezett, mert fel sem fogta, mit tesz vele az apja.

A lány környezetének azonban nemsokára feltűnt, hogy Emma megváltozott. Egy év múlva megpróbálta megölni magát.

Mikor Emma megszökött otthonról, a rendőrségen mindent bevallott – ez vezetett Edwards letartóztatásáról.

A lánynak nemrég született meg a kisfia – a gyerek biológiai apjával viszont már hónapok óta nem találkozott. Mint mondta, apja brutalitásának köszönhetően máshogy látja a világot, és a férfiakra szinte rá sem tud nézni.