Napokig nem ment dolgozni, családtagjai és barátai aggódni kezdtek érte. Holtan találtak rá kőbányai otthonában. A rendőrség keresi a tettest, senki sem tudja, hogy a fiatal nő milyen kapcsolatban volt a férfivel.
Hétfő reggel óta semmit sem tudtak Irmáról, a 32 éves kőbányai nőről. Irma utoljára egy sms-t küldött kollégáinak, hogy fáj a torka, nem megy be dolgozni, ezután nem jelentkezett, elérhetetlen volt.

A nő egy bankban dolgozott vezető beosztásban. Aggódtak érte, mert nem szokott eltűnni, ezért munkatársai és családja elment a lakására, hogy megnézzék, mi van vele. Irmát holtan találták, sok gyógyszer volt körülötte, a rendőrség kiderítette, hogy megölték. Azóta keresik a feltételezett gyilkosát, a 44 éves balatonfűzfői férfit. A környéken mindenki azt mondja, sosem látták a férfit, nem ismerős az arca számukra, és azt sem értik mi köze lehetett a konszolidált, fiatal Irmához - írja a velvet.hu.

A rendőrség továbbra is keresi a képen látható Kaszás Lászlót. Azt kérik, hogy aki felismeri hívja, a police.hu oldalon található telefonszámok egyikét.