Életfogytiglani börtönbüntetést kapott a 40 éves Kristof Lowery, aki egy nap alatt három nőt támadott meg - egyiküket meg is erőszakolta.
Lowery augusztus 1-jén folytatta ámokfutását az angliai Knapton külvárosában. Az első áldozatát megerőszakolta, majd egy 16 éves iskoláslányt, végül még egy felnőtt nőt támadott meg. Ezek után besétált a rendőrségre, és feladta magát - írja a Metro.

Lowery először egy 24 éves nőt csábított a házába egy cigarettára és egy kis beszélgetésre. Mikor kikezdett nővel, az visszautasította őt, ezért a férfi felkapott egy ollót, és megfenyegette a nőt: kivágja a szemét, ha nem működik együtt vele. Ezek után a férfi egy övvel hátrakötötte a nő kezét, és megerőszakolta. Az erőszak után elengedte a nőt, de megfenyegette, hogy ne beszéljen az esetről.

Később Lowery motorozni indult, és mikor meglátta a 16 éves lányt biciklizni, eljátszotta, hogy lerobbant a robogója. A lány segíteni akart neki, erre a férfi a vállánál fogva a földre szorította, majd befogta a lány száját, és megpróbálta megerőszakolni. A lány sírva könyörgött, és mikor Lowery meghallotta, hogy a lány csak 16 éves, elengedte őt.

A harmadik nő pedig már a férfi láttán olyan hangosan kezdett el sikoltozni, hogy Lowery megijedt, és feladta magát a rendőrségen. Mindent bevallott, az ítéletet nyugodtan fogadta.