Egy 17 éves lányt mentettek meg a rendőrök, miután az exe megkötözte, majd egy konténerbe zárta.
Nikitah Beadmant exbarátja kínozta meg brutálisan, míg végül sikeresen megmentették a rendőrök. A lány most részletesen beszámolt a borzalmas estéről. Robert Galleghan a saját házában bántalmazta a fiatal lányt Queenslandben, még 2012-ben. Dróttal kötözte meg, és egy koromsötét konténerbe zárta a lányt.

A lány többször megpróbálta elhagyni Robertet, aki mindig azt mondta neki, hogy egyszer eltemeti odakint. Amikor Nikitah közölte a férfival, hogy köztük mindennek vége, Robert a falhoz csapta, és beleverte a fejét a dohányzóasztalba. "Azt hittem halott vagyok" - mondta a lány.

Egy közös barát megpróbálta leállítani Robertet, de az egy késsel elüldözte. Ezután vitte a lányt a konténerhez, mert azt hitte, hogy a rendőrök már úton lehetnek hozzá.

Dróttal kötözte meg a lányt olyan erősen, hogy lélegezni sem tudott, a fejét is teljesen körbetekerte. Ezután megerőszakolta, a dróttal is megbecstelenítette a lányt.

Közben pedig folyamatosan a lány gyomrába taposott. Amikor a rendőrség megjelent a helyszínen a férfi azt mondta, őt bántalmazták, és szeretne az őrsön feljelentést tenni, de a rendőrök a megérzéseikre hallgatva úgy döntöttek, hogy maradnak és ki is szúrták a konténert. Az egyik rendőr meghallotta a nő nyöszörgését, és megtalálták a lányt. Azonnal eltávolították róla a drótokat, kiszabadították a fejét, és videóra vették az esetet mert nem gondolták, hogy a lány túléli.

"Gonosz és romlott volt, amit ott láttam" - mondta az egyik rendőr.

Galleghan nyolc évet kapott a tettért.