Remeteként él és retteg a fertőzésektől az a HIV-fertőzött híresség, aki a súlyos csapás ellenére mostanra már párt is talált.
A tévéstől, miután megtudta, hogy HIV-fertőzött, orvosai azt kérték, értesítse azokat, akikkel szexuális kapcsolata volt. Az ismert magyar celebnek nem volt kit értesítenie, mert tartós párkapcsolatban élt. Mivel nem kapott vért, csak egyetlen magyarázat maradt: kedvese fertőzte meg - írja a Lokál. A portál a híresség egy közeli ismerősétől azt is megtudta, hogy a hír sokkolta a híresség élettársát, aki ekkor szembesült azzal, hogy ő is HIV-pozitív. Miután egy teszt is igazolta a gyanút, elmaradt a nagy, őszinte beszélgetés, a beismerés, a bocsánatkérés – pár napon belül szétköltöztek.

– Ha valakit megcsalnak, nem könnyű talpra állni, de ha valakit megcsalnak és megfertőznek egy gyógyíthatatlan betegség kórokozójával, az rettentő nagy felelőtlenség, életveszélyes árulás – mondta el a Lokálnak a híresség közeli ismerőse. – Pontosan ez történt vele is, és így is élte meg. Évek kellettek hozzá, de ma már újra van párkapcsolata és kezd boldog lenni.